Light speed : Een gefinaliseerd kasticket openen en voiden

Stap 1: ticket opzoeken

1/Via tafel (enkel voor kastickets van de laatste 24 uur)

2/ Via kasticket-ID/reeks-ID (voor oudere kastickets).

1/ Een kasticket openen via een tafel

Voor kastickets geprint tijdens de laatste 24 uur en u weet welke tafel het kasticket genereerde.

1. Op het Tafelscherm klikt-en-houdt u de tafel van het kasticket. De kasticketlijst verschijnt.

2. Klik op het gewenste kasticket. Het Bestellingscherm van het kasticket verschijnt.

2/ Ticket opzoeken via kasticket-ID of reeks-ID

Voor kastickets die meer dan 24 uur geleden geprint werden of indien u niet zeker weet welke tafel het kasticket genereerde.

1. Op het Tafelscherm klikt u op Extra.

2. Klik op Open kasticket door gebruik van ID.

3. Geef het Kasticket-ID/Reeks-ID in.

4. Klik op Kasticket laden. Het Bestellingscherm van het kasticket verschijnt.

De Bestellingenlijst gebruiken om een ticket te openen

1. Tik op Bestellingen in de navigatiebalk onderin het scherm om de Bestellingenlijst te openen.

2. Gebruik de zoekbalk om het ticket te vinden. Er kan naar bestellingen worden gezocht op:

• Naam klant

• Kasticket-ID

• Tafelnummerbo

• Laatste 4 cijfers van creditcardnummer

• Totaal te betalen bedrag

OPMERKING: U kunt slechts met één criterium tegelijkertijd naar bestellingen zoeken.

Stap 2: Het gefinaliseerd kasticket voiden

Open het kasticket dat u wilt terugbetalen.

1. In het Bestellingscherm in Restaurant POS klikt u op het pictogram Betalen.

2. Klik op de betaalmethode Kasticket nietig maken / void
    Als de rekening opgesplitst was, zullen alle opgesplitste bedragen terugbetaald worden. Dit print automatisch een terugbetalingsticket met het vorige bedrag in het negatief dat het vorige btw-ticket annuleert.

3. Indien van toepassing opent u de tafel en maakt u een nieuw kasticket aan door de bestelitems toe te voegen en de betaling te ontvangen.

Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.
Powered by Zendesk